77 score
250€ Bonus
30x Wagering
- Free Spins
Speel hier

18+ | Speel Bewust | Speelbewust.nl | Speelbewust.nl | Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl. De informatie op deze pagina mag niet gedeeld worden met minderjarigen! | Regels en voorwaarden zijn van toepassing

777.nl

Erkende kansspelvergunning nl


Casino777 is het nummer 1 online casino van België en heeft de ambitie om ook in Nederland uit te groeien tot de place to be voor online topvermaak. Maar hoe realistisch is dat? Hierover en meer in deze Casino777 review, met alles wat je moet weten over 777.nl op één plek.

Nummer 1 online casino van België
Hoogst mogelijke RTP bij slots
Spelaanbod in de lift

Vaste promoties zijn (nog) afwezig
Trage uitbetalingen

Details

Uitgebracht
2022-04-13
Licenties
KSA 1832/01.256.811
Klantenservice
Telefonische support, E-mail support, Live chat support
Betaalopties
0 Bank Transfer
1 iDEAL
2 Maestro
3 MasterCard
4 VISA

777.nl Review

Homepage van 777.nl
Casino777 is nu ook een legaal online casino in Nederland.

Casino777, het nummer 1 online casino van België, is sinds 13 april 2022 met 777.nl ook legaal live in Nederland. 

En dat doet het vol ambitie, bijna Hollandse bravoure. Het Belgische topmerk presenteert zich in ons land als hét online casino met ‘de beste casinospellen’, ‘klassieke tafelspellen’ en ‘spannende promoties, bonussen en gratis spins’

Dat klinkt veelbelovend, maar marketingpraatjes vullen geen gaatjes. Is 777.nl werkelijk ‘dé ultieme casino ervaring van Nederland’?

Het antwoord op deze en andere brandende vragen lees je in deze uitgebreide Casino777 review. Zo ben je snel op de hoogte van alles over 777.nl

Wat ik heb getest bij Casino777

Een eerlijke casino recensie schrijft zichzelf niet. Daarvoor is de nodige research nodig, zoals zelf stoeien met het internetcasino. Hoe kan je anders goed oordelen over een aanbieder?

Deze Casino777 review is dan ook het resultaat van een grondige check van 777.nl, waarbij de volgende vragen voor mij leidend zijn geweest: 

Inhoudsopgave
✅ – Hoe genereus zijn de bonussen bij Casino777 Nederland?
– Is het spelaanbod van 777.nl ruim en sterk genoeg?
✅ – Is Casino777 betrouwbaar, legaal en veilig?
✅ – Hoe eenvoudig is 777.nl in gebruik?
✅ – Hoe betrouwbaar zijn de betaalmethoden van Casino777 Nederland?
✅ – Hoe behulpzaam is de klantenservice van 777.nl?
✅ – Hoe onderscheidt Casino777 zich van de concurrentie in Nederland?

Hoe zijn de bonussen bij Casino777 Nederland?

BonusPromotieInzetvereistenVoorwaarden
Casino777 Welkomstbonus100% bonus tot €25030xAlleen voor spelers van 24 jaar of ouder, na activatie 15 dagen geldig. 
Free spins
No deposit bonus

‘Mis ook de spannende promoties, bonussen en gratis spins niet waarvan je als speler in ons casino, soms zelfs gratis, profiteert.’

Wie niet beter zou weten, zou na deze boodschap op 777.nl het nodige bonusvuurwerk verwachten. Zeker met de geschiedenis van Casino777 op de Belgische markt als ‘bonus casino’ in het achterhoofd. Daar pakt het – ondanks een verbod op casino bonussen – uit met allerlei acties en toernooien.

Maar helaas. Casino777 biedt op het moment alleen een welkomstbonus aan. 

Uiteraard update ik deze casino review van 777.nl zodra daar verandering in komt! 

Casino777 Welkomstbonus

Casino777 Welkomstbonus
Ontvang na registratie op 777.nl een 100% welkomstbonus op je eerste storting.

Nieuwe spelers worden nog wel verwend aan de voordeur: met een 100% bonus tot €250

Deze Casino777 Welkomstbonus is gemakkelijk te claimen na je allereerste storting: Kassa > Bonusaccount > Click & Claim. 

Promotievoorwaarden 

  • Eenmalig beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder bij eerste storting. 
  • Minimale storting van €20.
  • De welkomstbonus is na activatie 15 dagen beschikbaar en moet 30 keer worden rondgespeeld voordat deze kan worden opgenomen. 

Lees de volledige bonusvoorwaarden op 777.nl. 

Bonussen en promoties van Casino777

Wie de promotiepagina’s van 777.be en 777.nl naast elkaar legt, zou denken dat de casino bonus juist in Nederland in de ban is. 

Want waar de aanbieder in ons land momenteel alleen een welkomstbonus aanbiedt, pakt het net over de grens uit met verschillende Casino777 promoties: 

  • Casino777 Geldkluis – Elke storting van €10 levert je één token op om de code van de geldkluis van Casino777 te kraken. Hoe meer tokens, hoe lucratiever de kluis die je kan kraken: €777 (1 token), €5.000 (3 tokens), €50.000 (5 tokens). Haal jij de kluis leeg? 
  • Super 7-7-7 – Verdien een extraatje van €21 met een blackjack bestaande uit drie zevens aan de blackjacktafels in het live casino van 777. 
  • Drops & Wins – Win op de gokkasten van Pragmatic Play extra geldprijzen, die op willekeurige momenten zomaar uit de lucht vallen; drop & win dus. 
  • En meer, véél meer. 

Het toont aan dat Casino777 heel wat genereuze promoties in de aanbieding heeft. Wanneer zien we dat ook in Nederland? 

VIP- en loyaliteitsprogramma 

Ook een VIP- of loyaliteitsprogramma ontbreekt op 777.nl. En ook dat is op de Belgische site van Casino777 wél aanwezig.

Vaste spelers sparen in de ‘Premium Club’ spelenderwijs ‘Premium punten’ en ‘Premium coins’. Met punten klim je omhoog in rang en bemachtig je betere beloningen, terwijl je coins kan ruilen tegen cadeaus in de ‘Premium Shop’. Van vouchters tot gadgets: het komt allemaal voorbij. 

Dat is toch iets wat in Nederland ook mogelijk moet zijn?

MIJN VERDICT – Goede hoop op beterschap! 
Hoewel vaste promoties op 777.nl node worden gemist, heb ik goede hoop dat daar snel verandering in komt. De aanbieder spreekt toch niet zomaar over ‘spannende promoties, bonussen en spins’?

Bovendien heeft Casino777 in België in zowel het heden als verleden laten zien dat het weet hoe genereuze bonussen en promoties aan te bieden. En nee, niet alleen aan de voordeur. 

Is het spelaanbod van 777.nl ruim en sterk genoeg? 

Spelaanbod van Casino777 Nederland
Een blik op het spelaanbod van 777.nl.

Ook qua spelaanbod is Casino777 Nederland (nog) niet te vergelijken met de Belgische tegenhanger. 

Want waar onze zuiderburen kunnen genieten van een ruime spellobby met honderden online slots en (live) tafelspellen, moeten wij het momenteel doen met 250 verschillende casinospellen van 11 aanbieders.

Dat is nog steeds flink minder dan de 1.6000 games van meer dan 60 spelproviders op 777.be, maar de kop is eraf. Bovendien komen daar elke weken meer, en zelfs exclusieve titels, bij. 

Hieronder loop ik het volledige spelaanbod op 777.nl even kort met je door: 

GameAantalProviders
Slots200+Blueprint Gaming, EGT, Gaming1, iSoftBet, NetEnt, Nolimit City, Playson, Pragmatic Play, Red Tiger, Red Rake
Tafelspellen (RNG)10+Evolution, Gaming1
Live games40+Evolution
Game shows8Evolution
Dice games4Evolution

Let op: Dit is slechts een momentopname. Het spelaanbod van Casino777 Nederland wordt constant geüpdatet.

Aantal gokkasten in de lift, inclusief exclusieve titels 

Exclusief bij Casino777 Nederland: Merlins Revenge!

Hoewel 777.nl heel wat minder videoslots in de aanbieding heeft dan Kansino, blijft er genoeg over voor urenlang speelplezier. 

Waar het Nederlandse casino nog begon met enkel gokkasten van NetEnt en Red Tiger, vind je er nu ook slotmachines van onder meer Blueprint Gaming, Pragmatic Play en Nolimit City. Daarbij de populairste titels, maar wel vaak bestaande uit een kleine selectie. 

Gelukkig zijn er wel veel verschillende genres om uit te kiezen: van allerlei klassieke fruitautomaten tot Megaways als Gonzo’s Quest Megaways. En allemaal met de hoogst mogelijke Return To Player (RTP). 

Alle slots staan in de spellobby gesorteerd per aanbieder en zijn op titel te zoeken via de zoekfunctie. Exclusieve gokkasten, zoals Merlins Revenge en Rise of the Genie (beide van iSoftBet), zijn dan weer te herkennen aan het label ‘Exclusief’. 

De verwachting is dat 777.nl, zeker op het gebied van videoslots, de volgende maanden steeds meer richting het spelaanbod van de Belgische site kruipt. Wat goed nieuws is, aangezien je daar ook veel titels van top spelproviders als Big Time Gaming, Microgaming, Play’n Go, Yggdrasil en meer tegenkomt. 

Zodra ik meer weet, update ik deze Casino777 review direct. 

Live casino is prima, maar niet bijzonder

Meer fan van tafelspellen? Dan kan je gaan voor enkele virtuele games van 1Gaming, maar ook het live casino van 777.nl induiken en in realtime spelen tegen live dealers. 

Het live casino van Casino777 is volledig van de hand van Evolution en beschikt over een prima aanbod aan Engelstalige speeltafels. Oftewel: roulette, blackjack, baccarat, baccarat in allerlei varianten en zelfs craps. 

Daarnaast kan je ook meedoen om de prijzen in een van de vele game shows die aanwezig zijn, zoals Crazy Time, MONOPOLY Live en de nieuwe Fan Tan spelshow. 

Zoek overigens niet naar Nederlandse speeltafels, want die zijn er niet. Casino777 heeft wel eigen blackjack- en roulettetafels, maar ook daar is de voertaal louter Engels. Wat dat betreft is er geen verschil met de andere speeltafels die Evolution aanbiedt, afgezien van de huiskleuren. 

MIJN VERDICT – Spelaanbod is beperkt en voldoet (nog) niet aan de verwachtingen
Casino777 Nederland groeit weliswaar langzaamaan toe naar het gigantische spelaanbod dat het als nummer 1 casino in België aanbiedt, maar op dit moment is de claim van ‘de beste casinospellen van Nederland’ nog een brug te ver. 

Er is weliswaar op 777.nl heel wat topvermaak te vinden, maar er zijn ook wel wat gaten in de spelcatalogus. Denk bijvoorbeeld aan het ontbreken van Nederlandstalige speeltafels in het live casino. 

Toch ben ik ervan overtuigd dat we in de toekomst – ook op de Nederlandse site – kunnen genieten van het enorme spelaanbod waar Casino777 om bekend staat. 

Is Casino777 betrouwbaar, legaal en veilig? 

Casino777 is 100% betrouwbaar en veilig om te spelen

De aanbieder beschikt niet alleen over een officiële kansspelvergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA), maar draait ook al sinds februari 2012 mee op de gereguleerde Belgische kansspelmarkt. En niet zonder succes. 

Het topmerk kent dus het klappen van de zweep en weet heel goed hoe in de pas te lopen met de wettelijke spelregels. 

KansspelvergunningKSA 1832/01.256.811
Hulpmiddelen voor verantwoord spelen👍 
Transparant👍 
Beveiligde website👍 

Belgisch topmerk nu ook volledig legaal in Nederland

Nederlandse kansspelvergunning van Casino777

Sinds 2 februari 2022 is Casino777 in Nederland een legaal online casino. Op die datum kreeg het Casino de Spa, de goktempel achter 777.nl, van de KSA een kansspelvergunning (1832/01.256.811) voor het aanbieden van online kansspelen in ons land (zie beeld). 

Daarmee stampt de aanbieder exact 10 jaar na dato opnieuw een legaal casino uit de grond: eerst in België, nu in Nederland. En uiteraard met dezelfde ambitie: uitgroeien tot de nummer 1 casino site van het land. 

Bij onze zuiderburen is dat wonderwel gelukt. Casino777 staat in België bekend als een betrouwbaar topmerk met een breed aanbod aan casinospellen en sportweddenschappen (die overigens in ons land nog moeten volgen!). 

In Nederland hoopt het op termijn nét zo’n krachtig merk te worden als Jean-Claude van Damme (JCVD), die over de grens hét uithangbord is van Casino777 en daarin regelmatig met zijn spierballen rolt (zie video onder). 

Verantwoord gokken heeft topprioriteit 

‘We zijn eraan toegewijd om onze spelers een veilige omgeving te bieden waar verantwoord gokken te allen tijde voorop staat. Gokken moet, geheel in lijn met het motto van de Kansspelautoriteit: ‘Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+’, enkel een pure bron van plezier en vermaak zijn.’ Was getekend, het team van Casino777 Nederland. 

Het moge duidelijk zijn dat de aanbieder, volledig in lijn met de wet Kansspelen op afstand (Koa), van verantwoord spelen een topprioriteit heeft gemaakt. Zoals het reeds jaren doet in België, want ook daar staat ‘de bescherming van de consument’ hoog in het vaandel. 

Casino777 Nederland creëert een verantwoorde en veilige speelomgeving onder meer met de volgende tools en ondersteuningsopties: 

  • Persoonlijke speellimieten – Onder meer tijds- en stortingslimieten. 
  • Realiteitsschecks – Informatie over je speelgedrag.
  • Time-outs – Voor het gehele casino, maar ook bepaalde spelsoorten.
  • Informatiepagina – Met advies om verantwoord te spelen en verschillende hulpinstanties.  

Zeer transparante, beveiligde website

Casino777 is niet alleen heel open over haar verantwoord spelenbeleid, maar ook over de rest van haar aanpak. Zo vind je onder de kop ‘Informatie’ op de homepage alle ‘kleine lettertjes’ waar jij als speler mee te maken krijgt. Lekker transparant dus. 

En dat allemaal op een beveiligde website, waar de nieuwste veiligheidsmaatregelen je data beschermen, transacties versleutelen en alle persoonlijke informatie zo geheel veilig houden. Helemaal zoals het hoort!

MIJN VERDICT – Casino777 is veilig én verantwoord om te spelen 
Er is geen enkele twijfel: bij Casino777 zit je goed voor veilig en verantwoord online topvermaak. 

Net als alle andere casino’s met een Nederlandse licentie ziet de KSA er streng op toe dat 777.nl netjes binnen de lijntjes van de huidige wet- en regelgeving kleurt. Bovendien eist het van vergunninghouders dat ze een betrouwbare speelomgeving aanbieden met alles erop en eraan. 

En dat is, voor zover ik het kan zien, bij de Nederlandse uitgave van Casino777 allemaal dik in orde. 

Hoe eenvoudig is 777.nl in gebruik? 

Desktop👍 
Mobiele website👍
Casino777 app✗ (bestaat (nog) niet)

Een geweldig online casino met een verschrikkelijke website is als een vijfsterrenrestaurant dat alleen maar bittergarnituur serveert: een verschrikkelijke ervaring. Daarom is het belangrijk dat de website van een casino goed functioneert en handig is in gebruik. 

Bij Casino777 Nederland is de website prima in orde, zowel op desktop als de smartphone

  • Desktop

De desktopversie van 777.nl is een exacte kopie van het succesrecept van de buren (777.be)

Het resultaat is een site die snel laadt, er chique uitziet en ook nog eens redelijk logisch in elkaar steekt. 

Zo mis je op de laptop de sectie ‘Promoties’ bovenaan je scherm en zou het ook geen overbodige luxe zijn om de spellobby logischer in te delen, bijvoorbeeld door meer subcategorieën toe te voegen. 

Maar afgezien daarvan staat de gebruiksvriendelijkheid van de site niet ter discussie. 

  • Mobiel 

Speel je liever via je mobiel op 777.nl? Ook geen probleem! 

Via de smartphone is Casino777 ook goed bereikbaar. Niet via een casino app, maar wel via een prima voor mobiel geoptimaliseerde website. 

De mobiele versie is identiek aan de desktopversie, met het verschil dat hier de promotiesectie wel bovenaan prijkt! 

Uiteraard is het op je schermpje ook een stuk compacter, maar daarmee niet minder gebruiksvriendelijk. Integendeel zelfs. 

Mobiele versie van 777.nl
Casino777 is ook op de smartphone eenvoudig in gebruik.
MIJN VERDICT –  777.nl staat – ondanks schoonheidsfoutjes – voor prima gebruiksgemak
Afgezien van enkele schoonheidsfoutjes, zoals het ietwat gekke design op de desktop, is er bijzonder weinig aan te merken op de website van Casino777 in Nederland. Zowel op de laptop als mobiel vind je zorgeloos je weg door het casino. 

Hoe zijn de betaalmethoden van Casino777 Nederland?

BetaalmethodeTypeGemiddelde verwerkingstijd stortingGemiddelde verwerkingstijd opname
BankoverschrijvingTransfer1-3
iDEALInternetbankierenDirect
MaestroDebitcardDirect
MastercardCreditcardDirect
VISACreditcardDirect

Geld storten en opnemen kan bij Casino777 al vanaf €10 via de bekende manieren: iDEAL en debit-en creditcards (Maestro, Mastercard, VISA) voor het opwaarderen van je speelrekening en de good old bankoverschrijving om uit te cashen.  

Stortingen staan vrijwel direct op je account (‘kassasaldo’), opnames hebben soms wat meer voeten in de aarde. Zo wil de aanbieder zelfs bij kleine bedragen nog wel eens vragen voor extra documenten, wat de snelheid niet ten goede komt. 

MIJN VERDICT –  Stortingen zijn prima, opnames kennen wel wat kinderziektes
De betaalmethoden van 777.nl zijn prima, het verwerkingsproces laat echter soms te wensen over. 

Niet zozeer bij stortingen, maar wel bij opnames. Zo duren uitbetalingen nog wel eens langer dan de geschatte drie werkdagen en dat is echt not done, zeker als het om kleine bedragen gaat. 

Hoe goed is de klantenservice van 777.nl?

ContactReactietijd
Telefoon👍020-30824100-15 min.
Contactformulier (e-mail)👍[email protected]0-24 uur
Live chat👍Chatfunctie op de site0-5 min.
Beschikbare talen2Nederlands, Engels

Hulp nodig met Casino777? Met de gelijknamige knop word je op 777.nl goed geholpen. 

Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar een pagina met FAQs en diverse communicatiekanalen. 

Bieden de antwoorden op de veelgestelde vragen geen soelaas, dan kan je direct contact opnemen met de 777.nl klantenservice die dagelijks 24/7 hulp biedt.

Daarbij ben je het snelst geholpen met de live chat, maar ook via telefoon of contactformulier (e-mail) krijg je antwoord. Al kan dat iets langer op zich laten wachten. 

De klantenservice is zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar, evenals de helppagina. 

MIJN VERDICT –  Klantenservice van 777.nl toont zich betrouwbaar
Hoewel ik her en der slechte feedback heb gelezen en gehoord over Casino777’s klantenservice (‘onvriendelijk’, ‘sturen me met een kluitje het riet in’, etc.) zijn mijn persoonlijke ervaringen louter positief. De medewerkers waarmee ik contact heb gehad, waren stuk voor vriendelijk en behulpzaam. 

Conclusie – Geef 777.nl tijd om aan hoge verwachtingen te voldoen

Is Casino777 ‘dé ultieme online casino ervaring van Nederland? Nee. 

Kan 777.nl op termijn wel uitgroeien tot die status? Jazeker! 

De aanbieder heeft in België namelijk reeds laten zien waartoe het in staat is: een uniek online casino met een ruim en gevarieerd spelaanbod, creatieve promoties en een prima helpdesk. En dat allemaal in een veilige en verantwoorde speelomgeving. 

Casino777 Nederland is helaas nog niet zo ver, 777.nl is nog volop in ontwikkeling. Dat maakt het een betrouwbare optie om je digitale gokavontuur te beginnen, maar ook niet meer dan dat.

Veel Gestelde Vragen

Casino777 is de nummer 1 online casino site van België, die sinds 13 april 2022 via 777.nl ook legaal in Nederland actief is.
Het is 100% veilig om te spelen bij Casino777 in Nederland. De aanbieder is namelijk in het bezit van een kansspelvergunning van de Kansspelautoriteit (KSA) voor het aanbieden van kansspelen via internet. Zo ben je zeker van eerlijk, betrouwbaar en verantwoord spel.
Nee, helaas. Op het moment biedt Casino777 in Nederland nog geen app aan. Wel is de website voor mobiel gebruik geoptimaliseerd.
Dat is op dit moment nog niet bekend, maar Casino777 Nederland schijnt er mee bezig te zijn.