93 score
100€ Bonus
20x Wagering
- Free Spins
Speel hier

18+ | Speel Bewust | Speelbewust.nl | Speelbewust.nl | Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl. De informatie op deze pagina mag niet gedeeld worden met minderjarigen! | Regels en voorwaarden zijn van toepassing

Jack’s Casino

Erkende kansspelvergunning nl

Op zoek naar een mooie welkomstbonus bij registratie? Dan ben je bij Jack’s Casino & Sports in Nederland aan het juiste adres! Met JACKS.NL haal je niet alleen de stijlvolle ambiance van de speelhal van JVH Gaming & Entertainment in huis, maar ook heel wat extra’s. Hierover en meer in deze eerlijke review van Jack’s Casino Online.

Beste welkomstbonus van Nederland
Speeltafels met Nederlandse live dealers
Unieke Slingo games
Snelle en veilige transacties
Stijlvolle en gebruiksvriendelijke website
Prima 24/7 customer support

Aantal populaire slots met lage RTP
Geen bonus buy slots

Details

Uitgebracht
2021-11-25
Licenties
KSA 1959/01.251.762
Klantenservice
Telefonische support, E-mail support, Live chat support
Betaalopties
0 Bank Transfer
1 iDEAL
2 MasterCard
3 VISA

Jack's Casino Review

Jack's Casino & Sports
JACKS.NL – Jack’s Casino & Sports.

In navolging van Holland Casino heeft ook Jack’s Casino met JACKS.NL succesvol de overstap naar het internet gemaakt.

Jack’s Casino & Sports, zoals het nieuwe online casino officieel heet, is sinds 25 november 2021 legaal in huis te halen. 

“We zien ernaar uit bezoekers te verwelkomen en ze ook in ons online casino te laten genieten van onze gastvrijheid”, aldus JVH CEO Eric Olders bij de start van Jack’s Online.

In deze review kijk ik niet alleen hoe het is gesteld met de hartelijkheid van Jack’s online casino, maar ook wat het zoal te bieden heeft. Is JACKS.NL een absolute must voor nieuwe spelers? 

Het antwoord op deze en andere vragen vind je in de rest van deze review. Zo weet je snel alles wat je moet weten over Jack’s online casino. 

Hoe ik Jack’s Casino & Sports heb geanalyseerd

De totstandkoming van een eerlijke casino review is te vergelijken met die van een goede restaurantrecensie. Je moet verder kijken dan je bord, het liefst ook in de keuken zelf. 

Dat is dan ook precies wat ik heb gedaan in deze review: Jack’s Casino & Sports volledig doorgelicht. Daarbij zijn de volgende vragen leidend geweest: 

Inhoudsopgave
✅ – Hoe genereus zijn de bonussen bij Jack’s Casino Online?
✅ – Is het spelaanbod van JACKS.NL ruim en sterk genoeg?
✅ – Is Jack’s Casino betrouwbaar, legaal en veilig?
✅ – Hoe eenvoudig is JACKS.NL in gebruik?
✅ – Hoe goed zijn de betaalmethoden van Jack’s Online?
✅ – Hoe deskundig en behulpzaam is Jack’s klantenservice?
✅ – Hoe onderscheidt Jack’s online casino zich van de concurrentie op de Nederlandse markt?

Hoe genereus zijn de bonussen bij Jack’s Casino Online?

BonusPromotieInzetvereisten Voorwaarden
Jack’s Casino Welkomstbonus100% bonus op eerste storting 🆕20xAlleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Minimale storting van €10
Free Spins100K Free Spins – Wekelijkse weggeefactie met kans op maximaal 100 gratis spinsAlleen geldig voor klanten van 24 jaar of ouder. Minimale storting van €50
No deposit bonus

Een online casino zonder genereuze bonussen en promoties is het registreren niet waard. 

Bij Jack’s Casino & Sports word je als speler echter goed verwend – ook na de voordeur.

Het casino biedt op het moment van schrijven niet veel bonussen en promoties aan (zie tabel), maar het kiest dan ook duidelijk voor kwaliteit boven kwantiteit. Vooral de gunstige bonusvoorwaarden, de lage inzetvereisten voorop, springen in het oog. 

We lopen hieronder kort door de verschillende bonussen en promoties van Jack’s online casino.

Jack’s Casino Welkomstbonus

Jack's Casino Welkomstbonus
Jack’s Casino Welkomstbonus – Misschien wel de beste bonus bij registratie!

Nieuwe spelers (24+) ontvangen op hun eerste storting (min. €10) een 100% bonus tot €100

Dat ziet eruit als een twaalf-in-een-dozijn-registratiebonus, maar is dat niet.

Nee, de Jack’s Casino Welkomstbonus is door de lage inzetvereisten (20x) uniek in zijn soort. Sterker: het is momenteel de beste welkomstbonus van alle Nederlandse casino’s.

Dat noem ik nog eens een gastvrije start! 

Voorwaarden welkomstbonus Jack’s Online

  • Eenmalig beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.
  • Alleen te activeren op een eerste storting van minimaal €10.
  • Na activatie is de welkomstbonus 30 dagen geldig en worden zowel het gestorte als bonusbedrag geblokkeerd voor uitbetaling tot aan de inzetvereisten is voldaan. 
  • De bonus moet in totaal 20x worden ingezet om deze vrij te spelen voor opname. 
  • De maximale inzet per spin is vastgesteld op €6.
  • Inzetten op online slot machines dragen – met enkele uitzonderingen (zie voorwaarden) – voor de volle mep bij aan het rondspelen van de bonus, game shows (50%), live casino games (25%) en overige tafelspellen (10%) veel minder. 

De volledige voorwaarden zijn te vinden op JACKS.NL.

Bonussen en promoties van Jack’s Casino & Sports

Jack’s Casino Online heeft niet veel bonussen en promoties in de aanbieding, maar de aanwezige deals zijn wel altijd raak. 

Neem bijvoorbeeld de wekelijkse 100k Free Spins promo. Daarbij kan elke storting van minimaal €50 je maximaal 100 gratis spins opleveren. En ook hier zijn de voorwaarden weer genereus: alle winsten zijn cash op te nemen. 

No wager free spins gebruikt de aanbieder ook in exclusieve promoties rond de feestdagen. Vooral met Kerstmis toont Jack’s online casino zich met speciale surprises van haar beste kant. 

En wat dan met casino toernooien? Die zijn er helaas (nog) niet. Mocht daar snel verandering in komen, dan update ik deze review direct. 

VIP- en loyaliteitsprogramma

Ook een VIP- of loyaliteitsprogramma ontbreekt op JACKS.NL.

MIJN VERDICT – Bonussen JACKS.NL: niet veel promoties, wel altijd vol kwaliteit!

Wie zoekt naar veel bonussen slaat JACKS.NL beter over. Ik vond er maar een handvol actieve promoties. 

Wie echter kwaliteit boven kwantiteit verkiest, is wel op zijn plek. Jack’s online casino heeft van alle Nederlandse casino’s de beste bonussen met lage inzetvereisten, met de Jack’s Casino Welkomstbonus als absoluut summum. 

Overigens laat het team van Jack’s online casino weten snel ook de kwantiteit wat omhoog te krikken: “Achter de schermen werken we hard om onze spelers regelmatig van nieuwe promoties te voorzien.” 

Is het spelaanbod van JACKS.NL ruim en sterk genoeg?

Slots Jack's Casino Online
Enkele online slots die te vinden zijn op JACKS.NL

Het spelaanbod van Jack’s Casino & Sports is niet zo groot als dat van Kansino, maar heeft voldoende spellen voor urenlang topvermaak (zie tabel). 

JACKS.NL biedt – naast sportweddenschappen – online slots, alle bekende tafelspellen en een uniek live casino met Nederlandstalige dealers aan. 

Bovendien vond ik in de spelcatalogus ook enkele verborgen juweeltjes, maar daarover zo meer.

GameAantalProviders
Slots400+o.a Pragmatic Play, NetEnt, Nolimit City, Stakelogic
Tafelspellen (RNG)15+Evolution, Microgaming
Live games30+Evolution
Game shows5+Evolution
Dice games3Evolution

Let op: Dit is slechts een momentopname. Jack’s Casino voegt constant nieuwe speltitels toe.

Veel populaire online slots, vaak wel met lagere RTP dan normaal

Het aanbod qua online slots van Jack’s Casino Online is op het eerste gezicht niet mis: ruim 400 slots van heel wat bekende providers. 

Wie echter verder kijkt, merkt dat veel populaire titels van Microgaming en NetEnt worden aangeboden met een lagere Return To Player (RTP) dan gebruikelijk. Zo speel je Immortal Romance met een uitbetalingspercentage van 94,12% in plaats van 96,86%. Beetje jammer wel. 

En alsof dat het nog niet lastig genoeg maakt om te scoren met slots, zijn er op JACKS.NL ook geen gokkasten waarbij je de bonus kan kopen. Bonus buy slots zijn door de aanbieder in de ban gedaan. Geen shortcut naar de free spins dus. 

Daartegenover staat dan wel weer de aanwezigheid van een aantal exclusieve slots Van Slingo, een mix tussen bingo en slots, tot Super Random Flashback. Laatstgenoemde is een klassieke gokkast die speciaal door Greentube voor Jack’s ontwikkeld is. 

Tafels met Nederlandse dealers maken Jack’s Live Casino uniek

Jack's Live Casino
Jack’s Live Casino, inclusief speeltafels met Nederlandse live dealers (Jack’s Nederlands).

Zin in wat meer interactie? Dan is Jack’s Live Casino een absolute must

Daar kan je dagelijks 24/7 genieten van de beste live games van Evolution. Speel roulette, blackjack, baccarat of poker tegen het huis of neem deel aan een van de vele live game shows, waaronder MONOPOLY Live en Gonzo’s Treasure Hunt

Het merendeel van de spellen wordt aangeboden in het Engels, maar op een aantal tafels is de voertaal Nederlands. Dit zijn exclusieve Nederlandse blackjack- en roulettetafels (zie beeld): 

  • Jack’s Roulette (inzet: €0,1 – €10.000)
  • Jack’s Speed Blackjack (€2 – €5.000)
  • Jack’s Blackjack (€5 / €10 – €5.000)
  • Jack’s VIP Blackjack (€20 – €5.000)
  • Jack’s International (€5 – €5.000)

Dat maakt Jack’s Live Casino niet alleen uniek, maar geeft het ook de welbekende ambiance van de fysieke speelhallen. ‘You’re Welcome’ op de kleding van de live dealers is wat dat betreft dan ook zeer toepasselijk. 

MIJN VERDICT – Spelaanbod Jack’s Online: unieke pluspunten doen minpunten vergeten 

Geen bonus buy slots. Populaire slots met een lagere RTP dan gebruikelijk. En het gemis van enkele bekende game providers. Nee, het spelaanbod van Jack’s Casino Online is niet perfect.

Toch ben ik zeer positief over de catalogus an sich. Waarom? Omdat alle pluspunten van JACKS.NL alle minpunten doen vergeten. Van het zeer gevarieerde spelaanbod tot unieke Slingo titels en uiteraard Jack’s Live Casino met exclusieve live speeltafels in je moerstaal

Wie het wil zien, zal net als ik de potentie van het spelaanbod van Jack’s Casino & Sports herkennen. 

Is Jack’s Casino betrouwbaar, legaal en veilig?

KansspelvergunningKSA 1959/01.251.762
Hulpmiddelen voor verantwoord spelen👍
Beveiligde website👍

Jack’s Casino is een betrouwbaar legaal casino.

De aanbieder moet zich als Nederlandse vergunninghouder houden aan de wettelijke spelregels en zorgen voor een eerlijke, veilige en verantwoord speelcontext

Legaal casino, opererend vanuit ’s werelds online casino hub

Kansspelvergunning van Jack's Casino & Sports

Jack’s Casino & Sports kreeg van de Kansspelautoriteit (KSA) op 19 november 2021 groen licht om live te gaan, wat op 25 november 2021 ook effectief gebeurde.

JACKS.NL wordt beheerd onder KSA-vergunningsnummer 1959/01.251.762 door JOI Gaming Ltd, een Maltese dochteronderneming van JVH Gaming & Entertainment. Dit bedrijf is al sinds 1958 actief op de Nederlandse kansspelmarkt en – naast Jack’s Casino – bekend van merken als Flash Casino en Flamingo Casino. Twee merken die ook snel met een online casino komen.

Dat JOI Gaming Ltd opereert vanuit Malta in plaats van Nederland is trouwens een bewuste keuze. Het kleine eiland in de Middellandse Zee is ’s werelds online casino hub. Zo zit Jack’s online casino bovenop de laatste trends en kan het de best mogelijk speelomgeving aanbieden. 

Jack’s Casino houdt het ‘Veilig, Vertrouwd en Verantwoord’

De beste goksites van Nederland bieden niet alleen topvermaak, maar helpen hun bezoekers ook verantwoord te spelen. Zo ook Jack’s Casino & Sports. 

“Met een enthousiast en gedreven team werken wij aan een veilige en plezierige speelomgeving. Het welzijn van de klant staat bij ons voorop en ons doel is om hen te beschermen”, valt te lezen op JACKS.NL. “Ons streven is om Veilig, Vertrouwd en Verantwoord te zijn, zodat jij zorgeloos kunt spelen en wedden. Dit doen we door verantwoord spelen proactief te promoten en 24/7 voor je klaar te staan.” 

Jack’s online casino promoot verantwoord spelen op een drietal manieren: 

  • Informatie over hoe verantwoord te spelen – Jack’s Casino & Sports heeft een uitgebreide pagina online over verantwoord spelen. Daar vind je naast tips, tricks en tools om op een verantwoorde manier te spelen ook een lijst met hulpinstanties. 
  • Diverse speellimieten – Bij registratie op JACKS.NL moet je limieten instellen voor je speelduur, maximale storting en maximale saldo. Deze limieten zijn wettelijk verplicht en moeten per dag, week en/of maand worden ingesteld. Tijdens het spelen zal Jack’s je hier op gezette tijden aan herinneren, zodat je bewust bent en blijft van je speelgedrag. 
  • Time-out, speelpauze en uitsluiting – Via je spelersprofiel kan je bij Jack’s Casino Online eenvoudig een time-out instellen tot 3 maanden. Voor zowel het casino zelf als bepaalde spelsoorten. Wil je een langere pauze? Neem dan contact op met de klantenservice. Daar kan je jezelf ook vrijwillig laten registreren voor CRUKS (Centraal Register Uitsluiting Kansspelen) en dus het gehele legale kansspelaanbod op de Nederlandse markt. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd.

MIJN VERDICT – Jack’s Casino: de place to be voor zorgeloos online topvermaak

Jack’s online casino is niet alleen 100% betrouwbaar en legaal, want in het bezit van een KSA-vergunning, maar ook vertrouwd, veilig én verantwoord. De aanbieder zet proactief in op bewust spel.

JACKS.NL draait op een beveiligde website met de laatste privacy- en beveiligingstechnologieën, waar je data en transacties beschermd zijn tegen kwaadwillenden. Bovendien zijn alle spellen voor gebruik gekeurd door onafhankelijke keuringsinstanties waardoor je zeker bent van fair play. 

Je kan dus – net als ik – zorgeloos je geluk beproeven bij Jack’s Casino & Sports!

Hoe eenvoudig is JACKS.NL in gebruik?

Desktop👍
Mobiele website👍
Jack’s Casino app✗ (bestaat (nog) niet)

Jack’s staat bekend als het casino voor iedereen’ en doet die slogan zeker online alle eer aan. De aanbieder verwelkomt je met open armen, ongeacht het device dat je gebruikt. Via zowel desktop als smartphone haal je met JACKS.NL de ambiance van de real deal in huis!

  • Desktop

Wie speelt op de computer komt terecht op een gebruiksvriendelijke site, die door de gekozen kleuren chique en warm aanvoelt. Precies zoals Jack’s het wil dus: prettig én gastvrij. 

JACKS.NL steekt overzichtelijk in elkaar, navigeren is eenvoudig en belangrijke secties als bijvoorbeeld de klantenservice en verantwoord spelen zijn duidelijk zichtbaar. 

Veel is er dan ook niet aan te merken op het gebruiksgemak van JACK’s online casino. Al was een betere zoekfilter voor de spelcatalogus geen overbodige luxe geweest. Nu kan je alleen zoeken op titel of provider, waardoor het niet evident is om je favoriete speltitel te vinden. Een gemiste kans wat mij betreft. 

  • Mobiel
Mobiele website van Jack's Casino & Sports
JACKS.NL op de mobiel.

Via de smartphone of tablet is Jack’s online casino alleen bereikbaar via een voor mobiel gebruik geoptimaliseerde website. Een casino app ontbreekt voor het moment

Desondanks laat dat gemis zich niet voelen. JACKS.NL speelt prima via je mobiel. De website heeft dezelfde features als op je computer, alleen is het een stuk compacter ingericht. Er is dan ook geen enkele reden om niet on-the-go te spelen. 

MIJN VERDICT – Gebruiksgemak JACKS.NL: via elk apparaat plezier in kenmerkende sfeer

Het is een waar feest om op JACKS.NL te spelen. Zowel via desktop als mobiel. 

Het casino biedt niet alleen een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site aan, maar is er ook in geslaagd om de stijlvolle en prettige ambiance van haar speelhallen te verwerken in het online design.

De website oogt chique maar tegelijk bijzonder warm, wat uitnodigend werkt. Het schreeuwt feitelijk het huismotto: ‘You’re Welcome!’. En bij Jack’s Online is dat – in tegenstelling tot het ‘echie’ – 365 dagen lang 24/7, zowel op desktop als mobiel (al ontbreekt een eigen casino app).

Hoe goed zijn de betaalmethoden van Jack’s Online?

BetaalmethodeTypeGemiddelde verwerkingstijd stortingGemiddelde verwerkingstijd opname
iDEALInternetbankierenDirect
MasterCardCreditcardDirect
VISACreditcardDirect
BankoverschrijvingTransfer0-24 uur

Een sterk online casino zonder betrouwbare betaalmethodes is als een droomwoning met verborgen gebreken: het ziet er schitterend uit, maar je irriteert je mateloos. 

Gelukkig heb je daar bij Jack’s online casino geen last van. Alle betaalmethodes zijn veilig en zowel opnames als stortingen worden supersnel verwerkt en komen zonder extra kosten. 

Via het plusje naast je account saldo kom je in de Kassa-sectie terecht, waar je eenvoudig geld kan storten (‘Storting’) en/of opnemen (‘Uitbetalen’). 

Storten kan via iDEAL, VISA of Mastercard vanaf €10, met een maximum van €5.000. Je kan max €14.990 per 24 uur, €30.000 per week en €50.000 per maand naar je account overmaken.

Geld opnemen kan alleen via een bankoverschrijving (IBAN, opgegeven tijdens registratie). Hierbij kan je zoveel laten uitbetalen als je wil, zolang het maar meer dan €20 is. Hou er wel rekening mee dat grote bedragen Jack’s Online kunnen triggeren om extra checks uit te voeren. 

MIJN VERDICT – Betalen bij JACKS.NL: weinig opties, wel snelle en veilige betalingen

Hoewel Jack’s Online weinig betaalopties biedt, was ik te spreken over de verwerking van mijn transacties. 

Gestort geld stond direct op mijn account en ook op opnames was het nooit meer dan 24 uur wachten. Sterker: vaak stonden uitbetaalde bedragen binnen enkele uren op mijn bankrekening. En dat is bij heel wat andere aanbieders, Bingoal voorop, geen vanzelfsprekendheid. 

Hoe deskundig en behulpzaam is Jack’s klantenservice?

ContactReactietijd
Telefoon👍0800-77777000-15 min.
E-mail👍[email protected]0-72 uur
Live chat👍Chatfunctie op de site0-5 min.
Beschikbare talen2Nederlands, Engels

Klachten, vragen of problemen tijdens het spelen? Dan ben je goed geholpen met JACKS.NL klantenservice

De helpdesk van Jack’s online casino staat dagelijks 24/7 in zowel het Nederlands als Engels voor je klaar via telefoon, e-mail dan wel live chat.

Ik heb in het verleden dikwijls met de customer support van Jack’s aan de (digitale) lijn gehangen en ben zelden teleurgesteld. De medewerkers zijn behulpzaam en helpen je vriendelijk uit de brand, vooral via de chat ben je vaak snel en effectief geholpen.

Heb je een klacht? Klik dan onder in beeld op de sectie ‘Klachtenregeling‘ en volg de daar genoemde stappen. Indien de klacht in behandeling wordt genomen, krijg je binnen 72 uur een bevestiging en wordt deze binnen acht weken afgehandeld.

Naast een betrouwbare klantenservice beschikt de aanbieder ook over een aparte helpsectie – Jack’s Help Center – met allerlei antwoorden op veelgestelde vragen (FAQs) over allerhande onderwerpen, waaronder verantwoord spel.

MIJN VERDICT – Jack’s helpdesk: een van de beste klantenservices in hun branche

De klantenservice van Jack’s online casino staat er bij mij goed op: de lijntjes zijn vaak kort en je wordt ook daadwerkelijk geholpen. En dat 24/7 per dag, in je eigen moerstaal. 

Speciale vermelding ook voor het feit dat de helpdesk eenvoudig te vinden is. Via de spreekballon, rechtsboven in de hoek, heb je de live chat bijvoorbeeld altijd binnen handbereik. Bij veel andere casino’s is het vaak zoeken naar de customer support.

Ook mijn complimenten voor de duidelijke weergave van de klachtenregeling, wat iets zegt over de transparante aanpak van JACKS.NL. 

Conclusie – Jack’s Casino is must, zeker voor newbies!

Ik begon deze review met de vraag of JACKS.NL een absolute must is voor nieuwe spelers? Het antwoord laat zich raden: Jack’s online casino is een feest voor iedereen. 

En niet alleen omdat het de beste welkomstbonus van Nederland aanbiedt. Of toch de bonus bij registratie met de beste voorwaarden; de rode draad in veel andere aanwezige promoties. 

JVH Gaming & Entertainment heeft met JACKS.NL een online casino dat staat voor dezelfde waarden als de fysieke vestigingen – veilig, vertrouwd en verantwoord spelen in een stijlvolle en warme ambiance – alleen veel meer troeven heeft. 

Troeven waarmee het ook de concurrentie op de Nederlandse online kansspelmarkt te slim af is: 

  • Prima welkomstbonus met even betere condities (laagste ‘wager’ van Nederland!)
  • Exclusieve live speeltafels in je moerstaal (Jack’s Nederlands) 
  • Razendsnelle stortingen en uitbetalingen
  • Beste klantenservice van Nederland – snel, deskundig én behulpzaam
  • 24/7 binnen handbereik – zowel via desktop als mobiel 

Uiteraard zijn er voor een casino dat in de steigers staat ook nog voldoende verbeterpunten te noemen, zoals het gemis van bonus buy slots, maar dat is allemaal ‘klein bier’. 

Nee, Jack’s online casino is een aanwinst voor Nederland. 

Veel Gestelde Vragen

Jack's Casino & Sports is de officiële naam van het online casino van Jack's Casino, de bekende speelhalketen van JVH Gaming & Entertainment.
Jazeker, JACKS.NL draait op een officiële kansspelvergunning van de Kansspelautoriteit (1959/01.251.762) en is derhalve volledig legaal in Nederland.
Eenvoudig: door jezelf te registreren op JACKS.NL. Klik bovenaan deze review op 'Speel hier' en je wordt direct doorgestuurd naar het registratieformulier van de aanbieder.